Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Urrchhh

Ja hej igen... NU har jag varit i min stuga dårå..
Det var ingen trevlig syn jag fick när jag först öppnade dörren till stugan. Alla grejor i köket var omkullvälta och det stank väldigt äckligt. Överallt var det fullt med fågelskit. på golvet , köksbordet, soffan... överallt!!
När jag gick in i tv rummet så fick jag se en stooor and ligga på magen på golvet död. Den hade tydligen kommit in genom skorstenen för under den var en stor hög med sot. Den måste ha legat där i minst två veckor för när pappa lyfte på den med en spade så var det fullt med maskar under den. Som tur var fick jag inte se det!
Jag tyckte så synd om fågeln, den hade suttit på fönsterkarmen och tittat och längtat ut. Han svalt ihjäl stackarn.

Jag fick inte vara där inne för mam var rädd att det fanns sjukdommar där inne, så jag satt i bilen. (skönt för mej) Det tog 4 timmar att städa upp allt. (stackars dom)

PÅ kvällen när allt äntligen var klart så kom Camilla (min kusin), Micke , Isabell (deras dotter) och Ingrid (min faster.) De hade åkt från Stockholm samma dag.

Isabell är ett år och är sååå gullig. Hon rultar omkring på golvet och hon är alltid jätteglad. Hon har stora kinder som man bara vill klämma på. hiih

Sedan har vi åkt båt och sånt där. Fiskat men vi fick ingen fisk. Det är så fint vid sjön som ligger aldeles utanför huset. Det är så sjönt att ensam ta båten ut på sjön och sedan ligga där och sova..

Jaja skit samma. Men härmed slutar min jakt på ett marsvin. Jag har nog ångrat mig tror jag-

Hare bra.. NU blev jag förbannad!!!azcasmhgdajkg Mamma stod bakom ryggen poch läste! GAHHHH..! Inte för att det var nått viktigt jag skrev men ENDÅ!! Hej då nu blev jag sur!

Just nu känner jag mig: arg

 

 
 
 

  Urrchhh

hahah ja man ska inte snoka! lät hemskt dte där med fågeln.. men bara man nte tänker på det så mycket så.. och bebisar/småbarn är ju bara kalas! så himla fina, allihopa :)

paulie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N