|
|
kokosens möjligheter
att man kunde ha kokos till så mycket de visste jag inte förut
o inte har de varit någon stapelvara i mitt skafferi
men numera har den intagit en central plats i skafferiet OCH på mina talrikar
förr så va de koksbollar såna där ni vet me klet i de har jag aldrig riktigt ätit så många i mitt liv
ja o så va kokos nåt som e jäkligt svårt o komma in i ,,sen va den bra o hänga ut till småfåglarna
men som sagt nu har den kommit in i mitt skafferi för o stanna eller rättare sagt för o användas till allt möjligt
idag blev de kokospanerad torsk stekt i massor me smör o så serverad med avokado majonäs en limeklyfta klämd över de hela o så dill förstås
mycket gott,, o härligt fett,receptet finns på
https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?p=2927#2927
såklart
ja ni har fattat jag kör vidare på LOW CARB o mår så bra
o går ner i vikt ska bli kul o se vilken vikt min kropp tycker den ska ha,för nånstans måste jag ju stanna
nåväl den dagen den sorgen
om ni läste runt i byn så har ni sett vad jag åt till fikat idag i padys blog
tror inte jag orkar mer idag
möjligen en kopp fika me vispgrädde då kanske
lev väl alla o ät gott o sluta vara hungriga
Just nu känner jag mig: tillfredsställd
|
|