Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Utackorderad på gott och ont

Har haft vovven utackorderad ett dygn i helgen. Åhh vad skönt det var. Bara att kunna göra rent golven utan en hund som jagar runt efter både dammsugare och mopp, som om dom vore lovliga byten, e en fröjd och det behövdes verkligen efter att jag sått och planterat. Fattar inte att så mycket jord alltid hamnar på helt fel ställen bl.a. köksgolvet som såg ut som ett stampat jordgolv. Funderade på om man skulle kunna så lite sallad eller nåt på golvet, fniss.

Soffan blev befriad från diverse hundhår oxå för en stund, nä odjuret har inte tillstånd att parkera sej i soffan men gör det ändå om jag inte ser på.

Jag är så ovan att vara utan vovven så helt automatiskt kollade jag var hon va nånstans då o då innan jag kom på att hon faktiskt inte va hemma.

Ett dygn e ganska lagom att vara utan henne men jag saknar henne redan efter ett par timmar och ibland funderar jag på hur det ska bli när hon inte finns längre gamla skruttan. Har faktiskt väldans svårt att tänka mej vara utan hund för det är så mycket positivt som följer med t.ex. måste man ut och gå flera gånger om dan. Nu blev det en hel dag utan promisar, inte bra.

Har nu haft lowcarbinfluensan i 8 dagar o va lite yr först men det är bättre nu. Läser o läser allt jag kommer över så att jag vet vad jag gör. Tycker inte jag gör annat. Jo äter massor, kanske lite för mycke hmm, gör jag oxå. Ska bli kul o se om vågen visar en annan siffra så småningom, hoppas ju på det. Men oj vad jag längtar efter knäckebröd att knapra på. Ska trösta ej med en ostbit tror jag och sen går vi ut i det vackra vädret en stund.

Just nu känner jag mig: tillfredsställd

Husmusen
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Utackorderad på gott och ont

Go mama! Go mama!

Lowcarb är bra!

Du är bra!

=)

Puss

Lisa

Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N