Kommentarer av Lisa

Är det inte för att maskarna gillar att bo under dem som de heter maskrosor?

:)Jag gjorde också krumelurer, det var farmor som lärde mig det.

=)

Lisa

Visa artikel


Ja, soliga sommarmorgnar är det bästa som finns. Jag kommer säkert flytta utomlands när jag blir pensionär. Iaf under vinterhalvåret. Jag vill alltid ha det som det varit den här veckan. :)

Nästa vecka lunar det ner sig lite för mig, då kan jag nog hjälpa dig att få över den där hyllan jag har så att du slipper dina provisoriska bord. ;)Lisa

Visa artikel


Jag följer med.

Men jag skulle vilja ha en sån kvast som Harry Potter fick.

Den senaste modellen. Den verkade cool. Fast den skulle jag nog åka av, för den gick så himlans fort och jag har ju aldrig flugit kvast förut. Inte på riktigt iaf.

:)Lisa

Visa artikel


Det stämmer verkligen.

:)

Skönt iaf att det är våren som är den aktuella årstiden nu.Jag gillar inte att vintern är så lång, skulle räcka med två veckor sen kunde det bli vår i en vecka och så sommar i 8 månader och så höst i två veckor. :)

Lisa

Visa artikel


Go mama! Go mama!

Lowcarb är bra!

Du är bra!

=)

Puss

Lisa

Visa artikel


Ja.. Här låg det en cykel heöt överplogad. Men det var ju inte plogbilens fel, det var ju den som ägde cykeln som inte hade flyttat den.Mest synd om cykeln, kan inte vara skoj att ligga där och nästan frysa ihjäl..

:PLisa

Visa artikel


Jag vet egentligen att perong stavas perrong.Ville bara säga det

;pLisa

Visa artikel


Ja.. Tänk vad många vänner man kunde ha om man hade mycket pengar. Då kunde man välja hur gamla de skulle vara, hur långa eller korta de skulle vara. Haha.. Fast hur ska man då vet om de är riktiga vänner eller om de bara utnyttjar ens godhet?Fast det förstås.. Man får väl se till att köpa en med minst tio års garanti, så man vet att den finns kvar, även om den inte vill själv längre. Då slipper man iaf vara ensam. ;)

Lisa

Visa artikel


Stackars mamman!

;)Säg till om jag ska komma och ta ut Freja en sväng imorrn.

Krya på dig!

Lisa

Visa artikel