Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Hissad och bekräftad!

Mysigt. Har alltid svårt att dölja när jag blir stolt och smickrad. Fast sällan vill jag göra det heller.

Helena på välbesökta Room and Serve har i dagarna hittat min origamilykta [url=https://www.signerat.se/website1/1.0.1.0/12/1/?item=prod_prod-s1/896]Lanterna Passus på [url=https://www.signerat.se]Signerat.se och jag smilar såklart från öra till öra! Jättemysigt att bli uppskattad för en idé, och se att fler tycker lyktan är kul och vacker!

Och jo, jag vet med mig. På samma gång [url=https://www.infoom.se/blogbyn/index.php?sida=artikel&id=720]konsumtions-dissare, som marknadsförare av egentillverkade, nya prylar... Hmm, här kommer ju egot in på stark front och bara tar plats.

Det får ta plats. Just för att jag är nöjd och glad när jag hantverkar - det är ju ett av [url=https://www.infoom.se/blogbyn/index.php?sida=artikel&id=721]mina motton. Och jag får för mig att jag inspirerar andra till att göra detsamma. Svågerdottern [url=https://neeaahlg.blogg.se/]Linnéa brukar också vika, till exempel.

Handtillverkat framför mass-dito, lokal variation framför global standardisering! Så. Nu kan jag sova gott och drömma om nya uppmärksamheten...

 

 
 
 

  Hissad och bekräftad!

Nämen ÅH vad roligt! Grattis! Kram kram från kollegan

/// anonym


Hej, vad kul att höra, Pethra! Det finns ju otroliga grejer att vika om man har lite tålamod...



Gillar att det vimlar av snygga papperstips, [url=http://inredningsbloggen.blogg.se/2008/september/hemmakontoret.html#comment]stegar-i-inredningen-tips[/url] och snygga stolar i din blogg.



Jag för min del är ju lite dålig på att lägga till bilder(understatement!!). Så jag myser hos er andra, fotoflitiga istället.



På latmansvis!




Jag vek en liten grej jag printat ut efter att ha läst Helenas inlägg och sett Dina underbara lyktor. De är jättefina! :-)



(Pethra på Inredningsbloggen)

/// anonym




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N