Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Tändkuleafton.

Tillställningen är en återkommande tradition här på trakten och i år var jag också där med familjen och vänner.

På [url=http://www.stegsholmsgard.se/aktuellt/]Stegsholms gård[/url] på Gålö gick dessa dunkande, skramlande, tidvis kringhoppande motorer varma, medan folkvimlet påminde om Emils Vimmerby marknad. Och rakt upp från skumpande små skorstenar puffade rökringar till väders i hög pulstakt. Fint!

Om gården kan en annan tungelstabo [url=http://tungelstadailyphoto.blogspot.com/2008/07/stegsholms-farm.html]berätta mera.[/url]

Jag stod vid en grill en timme; först köandes och till slut stekandes en efterlängtad - fläskpannkaka!

Det blir nästa grilltema hemma, jag tror jag plagierar rakt av: Var och en får en mugg pannkakssmet och en näve rimmat fläsk samt en het gjutjärnspanna över glöden. Varsågod!

 

 
 
 

  Tändkuleafton.

Jag träffade de som driver Stegsholm när jag kollade in kolmilan på Gålö i somras. Bonden själv kan beskådas bland mina 100 Strangers.



Steffe

/// anonym


Ja, det var så himla mysigt vid grillen. Vi kan pannkaka ihop det någon kall höstdag tycker jag, nu har jag köpt en bra gjutjärnspanna!



Inga ljusslingor sålda mamutvägen. I september är jag intervjuad på Signerat.se:s förstasida, kanske det händer mera snart...?



Kram kram från Karin




haha, den där pannkaksdrickan vill jag att du bjuder mig på nästa gång jag kommer! ;D Eller du kan faktiskt bjuda mig på det i kall, eller så kan vi ta det som lunch på väg upp? ;P snart börjar jag gymnasiet,,(hjälp!?) råkade kika in på din mamuthemsida ;) har du fått nån beställning på såna där ljusslingor någon gång??? :) nu har jag skrivit ite mera i min blogg ;D

hejdå hejdå Linnéa

/// anonym




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N