Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

En av mina vänner

Den här bloggen tänkte jag skulle handla lite om en mina vänner.

Hon har funnits i mitt liv sen typ tio år tillbaka. Det började en dag i soffan hemma hos Erik o Denise (det är mycket som har börjat i den soffan...)- En mycket tyst, rökande och blyg tjej med keps (tror jag bestämt) smög sig in i Denise o Daniella land.(nästan helig mark på den tiden)

I ärlighetens namn hade hon och jag inte så mycket med varandra att göra i början, det var väl den gången vi reste tillsammans ned till Ulricehamn med våra nybantade kroppar som det tog fart på riktigt. Tur att vi var nybantade förresten, annars hade hon varit JÄTTE stor på natten när jag såg två av henne :-)

Hon kämpade tappert den resan med att hålla mig i någon slags ordning ( om man varit tjock och korthårig hela puberteten, blir man rätt....eh, jag tror faktiskt vulgo passar här, när man blir långhårig och smal. Lägg därtill till en hejdundrandes massa alkohol och rockenroll-feministiskt sinne så tror jag ni förstår vad hon fick stå ut med).

Vad jag helt plötsligt fick mitt framför snoken, det var en av de bästaste kompisar man kan ha, jag hade inte fattat det förut (för självupptagen förmodligen). Altså: Tänk dig en person som typ alltid är glad, fast på riktigt (inte som på reklam, utan äkta) en person som aldrig ger upp (som kan förlora sex gånger i rad i ett spel och ändå tycka att det är kul och vill spela mer?!!! Jag blir träig redan mitt i spelet om det går minsta emot mig...) Och en person som alltid tycker att det Du gör är bra. (Och om du skulle råka göra något riktigt dåligt så heter det alltid: Det var ju inte så bra, men...)

Om du är en person som inte har någon sån här människa i din närvaro: To bad.

Om du är en sån här person: Hur trist hade det inte varit om jag INTE flirtat med alla lastbilschaffissar på vägen ner till U-Hamn :-)


Lavv jo ål

Just nu känner jag mig: pigg

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N