Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Tröööött

Phuuu vilken dag! Full rulle och fix o trix och glöm inte det och ska bara fixa och sen och fylla på listan över to do imorgon och tusan också har ingen tänkt på detta måste fixas... Idag blev det 10 snabba minuter över till lunch innan det var dax att vara på utbildning resten av eftermiddagen. Denna dag var tuff, är helt slut i hjärnkontoret. Men är dom bara det någon gång ibland så är det inte så farligt. Det är ju inte hjärt och lungräddning vi jobbar med så jag stängde ner min dator halv fem med gott samvete och lät to do vara tills imorgon. Men trotts ibland jobbiga dagar så är mitt jobb förbaskat kul! Verkligen! Jag stormtrivs! Men lyckan med hela dagen är att jag får åka hem till min lilla oas och min underbara man. Bara att kliva över tröskeln i vårt slott gör att man blir lugn och harmonisk. Varje dag! Väl hemma pratar jag av mig min tuffa dag och tapper och tålmodig som maken är, lyssnar han till vart ända ord jag har att säga :-) Nu ska jag nog försöka vinna i det nyinköpta roliga tärningsspelet som jag hittils ännu bara förlorat i mot honom...sex gånger på raken :-)

Just nu känner jag mig: lycklig och trött :-)

Pompan
 

 
 
 

  Tröööött

Jadu min vän, visst har man tur som har ett jobb med fart, fläkt och utrymme för att få vara halv- drakig ibland :-) Härligast är, tycker jag, när man har en "död eller liv" situation och nån kommer och är arg över att kaffet är slut eller så :-) Sånt roar *fniss fniss*



Jag önskar att alla människor kunde vara lika glada i sina jobb som du o jag é, det e så skojsigt när vi pratar om jobb för det är aldrig nåt gnäll/ gnylt o gnaal utan det är alltid så fnittrigt o flamsigt och skojsigt även om vi har det tufft o mastigt i bland :-) Men, man får f**n starka ben i uppförsbacke och man är inte död förrns man hör jorden krascha på kistlocket.



Nehej, nu kanske jag skulle ta o göra en egen liten bloggalainen, Vi hörs!






Arbetet kallar

man bollar med människor

skickar dom hit o dit

går dom bra ihop?

nej ta honom istället

annars blir de strul

telefonen ringer

de e bra ,du e på plats

inga problem?

jaha ska se om vi kan fixat

VAD ska vi göra med honom??

klarar ju inget

bollar vidare till nästa instans





skrev jag för tusen år sedan då jag jobbade som dirigent



kram o ha de fint o VINN nu då



oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N