Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

2

Oj. när man läser gamla bloggar så undrar man verkligen hur man egentligen fungerade då. Nog för att det kanske kommer vara samma sak med det jag skriver nu om sissodär ett år.. Men ändå. Får nästan ångest. Himla bra att vissa saker inte kan ses av allmänheten. Eller bra egentligen? Kanske skulle vi förstå varandra bättre.. Ja. mycket möjligt faktiskt.

Sitter nu och kollar på Top Model. Det är ett rätt så bra avsnitt idag.. mycket känslor och så.

Träningen kändes extremt anstängande idag. svettig och mysig blev jag. Det är så skönt på det där gymmet. Kanske ses som olaglig reklam nu,vad vet jag. ;p men jag kanta den smällen. Fast iofs. skriver jag inte namnet på stället så kan det ju omöjligt vara det. Och jag vill ju hålla mig på lagens väg.

När det gäller Christian så känns det förtillfället lite konstigt. Det känns som att han tar mig förgivet. Det är inte en bra känsla alls. Men jag vill inte orsaka nåt onödigt bråk. Så jag avvaktar i väntan på att det ändras. Annars måste jag ju förr eller senare berätta hur jag känner.

Ta en dag som idag.. Jag kom till skolan klockan 10. Han spelade volleyboll så jag störde honom inte. Gick och åt vid 11. Han spelade volleyboll så jag störde honom inte. Kom tillbaka till skolan vid halv ett.. satt ute och gjorde kompisarna sällskap vid lunchen. Han såg mig, tror jag (?) . Men lämnade inte spelet. Så ville inte störa honom heller. Gick till lektionen. Gick från skolan halv fyra.. han spelade fortfarande. Jag går och tränar.. har missat ett samtal från honom. Han ringer upp efter en timme. Jag är upptagen vilket jag också säger till honom. Han säger okej, "vi kanske hörs senare". För mig är det jätte konstigt. Jag känner som om han tar mig förgivet.

/L

Just nu känner jag mig: stolt

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N