Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Pretty Etty

Igår fick jag hämta hem bland det sötaste jag sett, den lilla lurvtussen Etty ska bli min kompanjon och följeslagare från och med nu.

Japp så har vi genomlevt vår första natt tillsammans lilla Etty och jag. Testade först att ha henne i lådan bredvid min säng men inte sjutton ville hon va så långt från matte.

"Vi va ute sista gången vid 12-snåret igårkväll o kissade sen gick vi o la oss
Knasig matte det där som inte fattar på en gång att jag vill sova nära på nätterna. Matte behöver väl inte ha alla kuddarna för sig själv heller. Fast jag behövde bara pipa lite så fick jag komma upp hihi undrar förresten om jag alltid kommer att få som jag vill om jag piper lite, jag ska testa. Nåja jag fick ju ligga bland kuddarna fast de va lite svårt o bestämma sig för var det va skönast för man kan ligga där på så många olika sätt upptäckte jag o så kan man gömma sig under täcket så matte tror att man har ramlat ner på golvet de e kul. Klockan 7 tog matte mej under armen och knallade ut på gräsmattan så jag fick kissa lite o sen gick vi in och fixade lite mat till mej o fika till henne o sen busade vi lite. Nu ligger jag på kudden vid datorn o halvsover o lyssnar på hur det låter från det där gråa som jag tvättade igår tangentbord hette det visst o det låter som en sovasång när matte petar med fingrarna på det."

Det känns lite overkligt det här tycker jag och jag undrar då o då vad jag gett mej in på fast så tittar jag på snuttan o då finns det ju inga tveksamheter hihi. Det tar väl ett tag att vänja sig bara. Hoppas det blir lite varmare så kan vi va ute en stund sen.

Ha de bra alla

puss o kram från Etty o Ettys lyckliga matte


Just nu känner jag mig: lycklig

Husmusen
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Pretty Etty

hej på er gosingar.va mysigt ni har.jaa hon är otroligt söt o gullig faktiskt förståndig också.vad månde de bliva. hon är inte nån fegis utan undersöker allt nytt visst är hon så.jag tror att hon behöver bara pipa så får hon precis de hon vill .ha ha ha har du sett tv.programmet HJÄLP MIN HUND TAR ÖVER MITT LIV..vovven behöver inte vara stor för att ta över (fniss) de kan räcka med ettys miniformat .de är svårt att fya en sån liten tös.hihi jaa hoppas de blir varmare så ni kan vara ute lite mer .etty gillade att ligga på kuddar eller sitta lite högt o kolla av området fniss de sitter kanske i hela livet hon har de från modersmjölken...vill hon äta mat???syrrorna vill inte äta så mycke idag.men de är inget att oroa sej för de kommer hungriga dagar.kanske imorgon redan.vi hörs snart igen stintan kramizar till er från malla lisa ludde håkan

/// anonym
Visa artikel


Javisst är det mysigt med dom små bäbbarna,ja det är ju tur ingen ser en för då satt vi väl alla på dårhus fniss.

Ha det gott pussa Etty från Hugo.

Kram Evy

/// anonym
Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N