Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Zooto fastnat i taggtråd

Idag har killarna fått nöja sig med husse, och det märks när jag kommer hem, de är galna, speciellt Zeffe, Zooto hälsar lite mjukare och försiktigare, vill gärna kela, medan Zeffe hoppar runt som en tok och snor mina tofflor och vet inte vilket ben han ska stå på. Ibland undrar jag om jag aktiverar dem för mycket när jag är hemma, för när de är med Janne blir det inte något sånt utan mest lek, och det märks minsann på kvällarna de vill busa inne, och det vill inte jag. Nu har det ju varit så dåligt väder, och så renovering av kök så det har inte blivit något utejobb som de kunnat vara med på. När Janne var ute på kvällspromenad med grabbarna tog sig Zooto in genom taggtråden som är runt ängen vi går över ibland, och där fastnade han i taggtråden förståss, han tog sig loss innan Janne hann komma till undsättning och då gjorde det ont någonstans för han skrek som bara den, men sen hade han fortsatt att leka, så det var tydligen inget allvarligt, jag undersökte honom när de kom hem, men jag kunde inte hitta något, så han blev som tur var bara luggad. Usch vad jag hatar denna taggtråd, tyvär kan man hitta rullar av den slängda i skogen lite överallt, ska det vara så himla svårt att ta med den hem och åka till tippen med den Tänk på alla vilda djur som ingen kan hjälpa om de skulle fastna!

Idag kom Zootos tjänstetecken som jag skickat efter, men han får nog lov att låna ut det till Zeffe, för jag upptäckte idag att jag tappat hans igår på söket, klickern hade jag också tappat, men det har jag fler så det är ingen katastrof, kan ju hoppas på att någon på klubben har hittat det och tagit vara på det, annars blir det till att beställa ett nytt till honom.

Nej nu ska jag lasera golvlisterna och kanske hinner de torka så jag hinner lacka dem också, så Janne har något att göra imorgon.

Ha det gott

Siv/Zeffe & Zooto

Hemsidan

Just nu känner jag mig: arg

 

 
 
 

  Zooto fastnat i taggtråd

uch jag hatar allt sånt me man blir lessen av dessa taggtrådshögar

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N