Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

tja lördag natt nästan

här sitter jag alltså i min stora förvåning att inget godis blev efterfrågat... utan jag blir tvungen att nu vid tolvsnåret äta upp mina bilar o kexcholkad alldeles själv..haha. till alla eventuella häxors stora nesa... men gott ska det bli.
Vad har jag för reflektioner för dagen då? Tja det är väl mest reflektioner över mig själv. Hur är det här med vänner i min ålder. denna så höööööga ålder som 35 (fniss) har alla det så fullt upp med sitt så man har glömt bort hur det är att sitta hemma i soffan och bara vara med varandra. Kanske är det så att alla har make barn osv så man helt enkelt inte har tid. Men jag tycker det är viktigt att vi på något plan håller fast vid det som kallas vänskap och det kan man bara bibehålla om man verkligen umgås eller åtminstone hörs av.
Känns verkligen som jobbet suger ut mycket tid från allt det som egentligen är viktigt här i livet. Nu är det inte just mitt jobb i sig eftersom jag nu har turen att verkligen ha lyckas få mitt drömjobb. Men även om det nu är så så finns inte riktigt den där privata kvalitetstiden. vi kan ju alltid satsa på att vara duktiga flitiga medarbetare som hela tiden ska utvecklas och bli något ännu bättre än det vi redan är men då glömmer vi ju att vi missar något större.. nämligen vårt umgänge med våra närmsta!

Just nu känner jag mig: seg

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  tja lördag natt nästan

hihi här va de påringning en gång

men jag hade inget godis o inte tog dom visakort heller hahaha

dom va snälla o inga ägg på min port men jag såg att de hade slängts en del ägg

konstig tradition eller hur

oldwolfie

Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N