Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Ur led är tiden

Idag fick jag lov att väcka tuppen igen, konstig prick det där som inte kan sköta sitt jobb ordentligt. Visserligen är det ju vintertid nu men ändå, han borde passa sig nogsamt den rackarn så att jag inte rycker fjädrarna av honom o skickar till min polare att göra drömfångare av och resten av honom hamnar i grytan. Han ska veta att man kan göra goda maträtter av honom, en vet jag heter nåt fint på franska, om han fortsätter att missköta sig på detta viset.

Knepigt det där med tid. Att inte tuppen kan hålla rätt på den är ju inte så konstigt. Kan det knappt själv. Förresten är tid så olika. När jag var barn kändes tiden oändlig nu är den plötsligt ändlig. Tidens hastighet har accelererat betänkligt under åren. Ändå kan jag uppleva en kvart på helt olika sätt. Fortfarande kan en kvart kännas evighetslång om jag har tråkigt medan den går fort som bara den när jag har roligt. Det är väl märkligt för en kvart är ju lika kort (eller om man så vill lång) hela tiden. Kanske är det tur att man inte kan ha roligt precis hela tiden för i så fall skulle ju tiden bara svischa förbi och man skulle inte ens ha tid att ha roligt.

Jäkla tupp som gör mig så "galen" o surrig. Hoppas verkligen han tar mitt grythot på allvar och sköter sig i framtiden så att jag får mina behövliga timmar av sömn. Å andra sidan vill jag ha en drömfångare oxå hum hum ja jag får nog fundera på hur jag ska göra med honom.
Ur led är tiden

Just nu känner jag mig: trött

Husmusen
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Ur led är tiden

fniss de e bara o dra av tuppfan fjädrarna de växer ju ut nya ju ;)

oldwolfie

Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N