Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

fredag!

brukar kännas härligt en stilla förväntan på den långa lediga tid som kallas för helg! Dessutom är det en helg i dubbel bemärkelse denna helg. Alla helgona helgen. Dunkelt mystiskt och vilsamt?! Vetekatten om det inte kommer och ringas på dörren och jag blir förvirrad om det är påsk eller om det faktiskt är höst/vinter. Godis kanske man ska ha i beredskap. Jag är inte så himla gammal men tja 35 år kanske räcker till för att man ska tycka "det var väl bättre förr" hehe eller ja kanske inte riktigt så men traditioner ska vi väl behålla?! Måste vi fira precis allt. Snart är det något att fira varje dag om vi ska ta influenser från världens alla hörn. Men det är klart i förlängningen kanske det innebär att vi inte kommer att jobba just många dagar på ett år så varför inte. Vi kan ha köttbullens dag, kanelbullens dag, nudeldagen, falafeldagen, alla levandes dag tja det finns ju lite att välja på. hummm undrar vilken dag man helst skulle vilja ha...... kanske allafårsomdomvilldagen.. den skulle jag vilja ha.
Men nu är det bara en vanlig helg igen och jag har inte just nån plan i världen och tänker inte ha någon heller. JAg önskar bara att jag skulle få känna mig så där glad och pigg som jag en gång gjort. Det var ett tag sen nu. Men nu är jag invigd i denna värld så jag får väl skriva av mig min rastlöshet här och kanske få inspiration tillbaka.. vem vet.
Kram på er alla firande själar

Just nu känner jag mig: reflekterande

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  fredag!

jag vill ha en dags som man får som vill dag fast de blir bergis svårt o genomföra om alla ska de samma dag

fniss för vem ska uppfylla alla önskningar då;O)

nåja huvesaken e att jag får som jag vill

ha de gött

förresten så va de aldrig halloween då jag va liten snyft

jag hade gillat att klä ut mej till läskiga saker:D

oldwolfie

Visa artikel


Välkommen till vår lilla trevliga by.

Tycker mig ha sett att det bor en eller annan häxa här i byn så den förvirringen känner jag igen fast här vet man aldrig när dom dyker upp fniss.Hoppas du blir glad snart igen.Skriva av sig är bra!

Husmusen

Visa artikel
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N