Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Långblogg om allt mellan himmel och jord

Oj vad länge sedan jag tog mig en stund att kreta och pleta ner lite i en blogg. Det har varit lite mycket på sistone...

Några ppg har blivit färdiga! Blandannat odlingsbänken som jag och sambossen ( blir ett hyffsat kul ord om man använder sig av bindestreck mellan sam och bossen :-) med gemensamma krafter, endel pustande och lite svett satt ihop är nu fylld av singel, geotex, lecakulor (i brist på sand...!) och jordjordjord. Nu längtar jag mest efter att kunna peta ner lite frön i låddan och sen på se det gro.

Andra ppg (för den oinvigde, hänvisning till blogg PPG) som dykt upp på vägen är; Skura och olja altanerna (ja, ni läste rätt vi har TVÅ, bara på ren jävulskap), hämta den andra utemöbeln, frysen. Lämna bort den gamla diskmaskinen, frysen och så vidare och så vidare. Ser fram emot en heldag i bil med släp, nästan som husvagns- semester, fast utan tak, gasol och plastfamingo utanför förtältet!

Efter att ha varit täppeinnehavare ett tag (sen i oktober) ler jag numer åt min tidigare naivitet; att tro att man skulle kunna sitta ute o läsa en bok i godan ro. Herregud, det finns ju massor att göra; det gröna skulle visst ha lite kärlek omsorg och ompyssling också!

Min teori om att allt som finns är kärlek har gått på pumpen, det finns hat också; hatet är brunt, ca 4 cm långt och slemmigt. Hatet krälar sig fram och slemmar ner vackra blommor, hatet äter upp grönskan, hatet är klätt i snigeldräkt. Jag förklarar härmed krig mot hatet! ( detta krig kommer att härföras av mig, och jag kommer att anlita en legosoldat för att s.a.s "Do the dirty work"). Känns bra att jag nu formulerat en strategi för hanteringen av hatet; nu gäller det bara att jag samlar truppen och utbildar vederbörande i "Snail-killing".

Men först; lite propaganda, det är alltid bra inför krigsföring...undrar hur jag skall lägga upp det...om jag skall använda följande retorik kanske;
Jag misstänker att sniglarna anrikar uran för att tillverka kärnvapen... De vill inte släppa in oss i sitt snigelbo så vi kan kolla, bäst att du samlar dig för att gå in...

Eller; Ja, det är typiskt sniglar. Visste du att de får BIDRAG för att bara ligga där och slemma ner??? Det är f-n inte klokt! Här sliter och släpar vi dagarna i ända, och vad gör dom? Inte ens språket kan dom!! Är det verkligen rätt???

Den här kanske är bra;
(Till soldaten:)Vet du vad sniglarna sa? Dom sa att du är en mes...
(Till sniglarna:) Vet ni vad soldaten sa? Han sa att han tyckte ni skulle komma ut från eran sten och visa er, era fegisar.

(Till soldaten, igen:) Sniglarna säger att du som verkar va en sån tuffing (ironiskt tonläge är viktigt här) borde komma ut och slåss som en man!

Hur enkelt är det inte att starta ett krig egentligen?
Jag vet ett jättebra sätt att avsluta krig;
[i]
Is it true?
Can you absolutely know that it´s true?
How do you react when you think that thought? How does it feel? Whom do you become?
Who would you be without that thought?
[/i]

PUSS och godnatt, nu väntar ett stort härligt glas mjölk på mig (RÖD, enligt konstens alla regler)

Just nu känner jag mig: tillfredsställd

 

 
 
 

  Långblogg om allt mellan himmel och jord

gammeldags e ännu bättre



mjölk alltså



fniss snigelkrig e inte så svårt ställ ut en eller fler talrikar me öl eller burkar

dom gillar öl o dom kommer att knalla ner o drunkna så e de bara sen att slänga liken på morgonen

fast så e de ju me krig de blir lik som måste tas bort

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N