Kommentarer
Spara blogginlägg
 
   

Kan man bli stum

om man slutar prata? Plötsligt slog mej tanken att man kanske tappar talförmågan om man inte pratar under en lång tid. Kom just på att jag inte pratat med någon på
en vecka. Ähh säger nån du snackar ju hela tiden, fniss. Ja de kanske jag gör men jag pratar med fingrarna och inte med rösten. Om nån utomstående hörde mej
under en dag skulle jag säkert klassas som helt knäpp.

För visst låter jag ändå varenda dag på olika sätt. Jag utstöter små ljud i olika tonlägen ganska ofta, det låter säkert väldigt konstigt för en utomstående och är inte ens värt att kallas sång fast de e nåt liknande tror ja. Nån sorts gnolande e de i allafall. Sen utstöter jag märkliga ljud när jag umgås med hunden, det låter som bebisspråk ungefär. För att inte tala om när jag grymtar åt dammråttorna för att få dom att flytta till nån annan planet.

Sen har jag ju inte heller något behov av att höra min egen röst hela tiden så det är inte så ofta som jag går omkring o pratar för mej själv, tror jag hmm, men om jag gjorde det oxå så finns väl en viss risk för att man blev tvångsintagen.

Till o med telefonen e helt tyst. Inte ens en telefonförsäljare ringer numera o vill prata med mej efter att jag anmälde mej till Nixregistret. Kan man ångra sej? Ähh skojar bara för det är jätteskönt att slippa dom påträngande samtalen.

Nä stum blir jag nog inte och det är faktiskt skönt att inte behöva babbla med folk hela tiden. Vill jag säga nåt så kan jag ju alltid ringa nån dotter eller hoppa lite på tangentbordet.

Nu ska jag duscha mina småplantor så dom inte torkar ut. O så kan jag prata lite med växterna för om man gör det så växer dom o blir stora o vackra säger dom som vet, så jag kan ju passa på att berätta nån liten historia för dom när jag går förbi.

Just nu känner jag mig: fundersam

Husmusen
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N