Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Ping pong blås

Tävlanden skall blåsa tre pingisbollar från toppen av tre flaskor så att de landar i glas fyllda med vatten. Avstånden mellan flaska och glas är på 20 cm, 30 cm och 40 cm. Tävlanden har obegränsat antal pingisbollar på sig, men skall lyckas blåsa en pingisboll så att de landar i vart och ett av glasen inom 60 sekunder.Regler

1. Innan tävlingen börjar skall tävlanden stå framför de tre flaskorna som har varsin pingisboll liggandes över öppningen. Tre glas fyllda med vatten skall stå på avstånden 20, 30 och 40 cm från flaskhalsen. Tävlanden skall stå med armarna längs sidorna.

2. Tävlingen börjar på ljudsignalen.

3. När tävlingen börjat skall tävlanden börja blåsa på pingisbollarna från den första flaskan tills en boll landar i glaset som står rakt framför den. Först därefter detta får tävlanden gå vidare till nästa flaska, men nästa avstånd.

4. När den första pingisbollen blåsts av en flaska skall tävlanden själv lägga upp nästa boll.

5. Tävlanden får hålla i flera pingisbollar under tävlingens gång.

6. Tävlanden får bara förflytta en boll från flaska till glas genom att blåsa på den.

7. Bollen skall färdas direkt från flaska till glas, utan studs(ar), för att räknas till slutresultatet. Om det sker med studs får man avlägsna bollen.

8. Flaskstationerna skall avverkas i ordningen 20 cm, 30 cm, och till sist 40 cm.

9. För att klara tävlingen skall tävlanden blåsa en pingisboll till dess motsvarande glas från vart och en av de tre flaskorna inom sextio sekunder.

10. En boll som blåsts på innan tiden gått ut, men som landar i ett glas först efter, kan komma att räknas till slutresultatet. Detta kommer att avgöras med hjälp av repriskameror.Du behöver:

3 st flaskor

3 st glas

Pingisbollar

1 st bord 160 X 60 cm


Gitarrstämmaren
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N