Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Om ingen vill eller kan massera får du ordna det själv…

Fy vad trist att ingen vill knåda dina axlar och hjälpa dig med spänd nacke. Jo, det är klart. Du kan alltid betala för massage men tänk att du skulle behöva få igång blodcirkulationen nu på en gång. Då är det fint att ha en egen massagedyna som du placerar under gump och rygg för lite shiatsu när du känner för det.

Det finns flera sätt att få massage utan att be någon om hjälp. Du kan till och med satsa på en fåtölj som knådar hela baksidan av din kropp samtidigt som du sitter och ser på TV eller pratar i telefon. Med massagepistoler, massagemadrasser och liknande verktyg är det faktiskt inte alls svårt att massera sig själv.

Blir det lika mysigt som när någon annan knådar? Nja, det kan vi väl diskutera. Det är klart att den massage som en professionell massör ger är något annat. Men låt oss komma ihåg att det ena inte utesluter det andra.

Idag använder du din massagedyna och samtidigt bokar du tid till massör om några dagar. Dessutom kan du ju ta och massera någon annan idag så kanske du får tjänsten tillbaka imorgon!


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N