Kategorier

 
     
Spara artikel
 
   

Rolig underhållning för kompisgänget

Rolig underhållning för kompisgänget Ska du spendera en kväll med dina vänner, då kan det alltid vara roligt att underhålla sig med något slags spel eller en rolig lek. Här hittar du några sociala och underhållande saker som du kan göra tillsammans med dina vänner, oavsett vilken dag, veckan, månad eller år det är.

 

1. Kör TV-spel mot/med varandra

Det finns enormt många konsoler och spel att välja mellan, men kombatspel brukar alltid vara roligt och underhållande, speciellt med kompisgänget. Tänk dig allt mellan Super Smash Bros till Tekken. Den som vinner matchen får därefter möta någon annan vän i gruppen, eller så turas alla om att spela mot varandra. Varför inte bara köra ordentligt och skapa er helt egna turnering?

 

2. Spela brädspel

Brädspel finns av en anledning. Det är roligt, man kan vara social och det finns flera tusentals olika varianter av spel. Brädspel hjälper människor att komma närmare varandra, samtidigt som viljan av vinst finns inom alla som spelar. Man kan verkligen lära känna en människa på sättet hur den spelar och många skratt brukar höras under spelets gång. Det finns flera genrer och allt beror lite på vad ni gillar och hur många ni är. Sök på internet och välj och vraka mellan alla de olika brädspel som finns där ute.

 

3. Spela poker tillsammans

Poker är ett kortspel som funnits i flera hundratals år och idag finns det olika sätt som ni kan spela på. Antingen har ni ett pokerset hemma och så spelar ni på det gamla hederliga sättet, eller så loggar ni in på Storspelare poker och testar lyckan online. Starta lite passande musik i bakgrunden, klä upp er och skåla med champagne medan ni spelar. Det gäller att gå in för det och fixa den där extra casinokänslan, så att turen förstår att den ska samarbeta.

 

4. Dinga serier eller filmer

Orkar ni inte spela något går ju alltid en bra serie eller filmtrilogier hem. Det är extra bra om det är en film som ni gemensamt gillar eller sett tidigare, eller en helt ny som alla hypat upp. Poppa popcorn, ta fram dricka, släck lamporna och sätt er bekvämt i soffan. Med rätt stämning är filmer och serier mysigare att se på hemma än bio. Eller, så åker ni bara på bio.

 

5. Karaoke

Okej, karaoke är ett rätt uppenbart val under förfester eller, mest efterfester. Eller under festen. Karaoke passar alltid. Underhållande? Absolut. Kompisgänget kommer absolut ha det roligt under denna aktivitet. Varför inte göra det ännu roligare och planera det innan, så att varje person har ett eget nummer att framföra? Med utklädnad? Det hade absolut varit en kväll man aldrig hade glömt.

Det finns enormt många olika roliga aktiviteter att välja mellan och allt handlar väl egentligen om era gemensamma intressen. Vill ni lära känna varandra mer, då är absolut brädspel eller interaktiva spel det bästa valet. Att sitta tysta och titta på film, det hjälper inte direkt den sociala biten, förutom att ni har något att prata om efteråt då. Välj den underhållning som du tror ni kommer skratta mest av, för som man säger - skratt förlänger livet.