Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

7 TIPS PÅ VAD MAN KAN GÖRA HEMMA I KARANTÄN

Ibland sker saker i världen, och då är det lätt att stressen gör sig påmind. Det är lätt att glömma att ta hand om dig själv. Här har vi samlat några self-care tips på saker du kan sysselsätta dig med hemma.

1. Gör yoga

Yoga kan hjälpa dig att gå ner i vikt och hålla den. Fysiskt ansträngande yoga kan nämligen öka din förbränning, stärka musklerna och slimma kroppen. Yoga handlar om att ha det roligt, hålla fokus och att låta kroppen slappna av. Det är precis vad vi behöver vid stress.

2. Spela online spel

Att spela spel online är idag en naturlig del av de allra flesta människors vardag. Det brukade vara så att endast nördar spelade förut, men idag så är det en väldigt populär bransch. 

3. Gå igenom dina bilder på telefonen

Detta kommer göra dig glad eftersom du kommer minnas alla otroliga upplevelser du haft med dina nära och kära. Men viktigare än så, du kan rensa bort allt du inte behöver. T.ex. den där videon på dig och din ex som påminner dig om det sämsta? Eller alla bilder på mat? Det är dags att säga adjö till dem.

4. Titta på din favoritfilm från när du var liten

Inget är starkare än nostalgi. Gör en kopp varm choklad och titta på den filmen du brukade ha på VHS när du var liten. Upptäck sedan hur bra den är och tänk på alla bra filmer du såg efter det.

5. Ta en ny profilbild

Någon måste säga det, så jag kommer göra det: Din profilbild på FB eller Instagram är hemskt dålig – det är dags att ta en ny. Tvinga någon att ta hundratals bilder på dig tills du får till en perfekt eller ta selfies.

6. Tillaga den perfekta paella

Är det inte dags för oss att lära oss att tillaga denna spanska maträtten perfekt? Paella är den perfekta sommarmaten. Rättens största beståndsdelar är ris, skaldjur och saffran. Men en paella kan även serveras med kycklingkött eller fisk. En paella passar utmärkt att förbereda till stora middagar, och smakar bara bättre dagen efter! Servera gärna ett frasigt bröd till rätten, och ett kallt glas vitt vin.

7. Köp kaffe och mat på dina lokala caféer

Under perioder när det inte är lika lätt att slinka ut genom dörren och sätta sig på en restaurang, kan du ofta istället välja att köpa takeaway därifrån. Många restauranger erbjuder hemleverans. Det är ett bra sätt att stötta verksamheter i ditt område

#4s

 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N