Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

En massagepistol är något helt fantastiskt!

Det finns saker som kan vara svåra att leva utan när man väl upptäcker dem. En sådan sak är en massagepistol som används för att massera allt från tår till nacke. Det här är ett helt otroligt verktyg som alla borde ha hemma.

Massage är inte bara för proffs

Att tänka att det bara är proffs som kan massera är fel. Alla kan massera! Det är klart att problem bör bemötas på rätt sätt. När det finns skador och annat som ska behandlas är det viktigt att få korrekt fysisk rehabilitering.

En massagepistol kan också användas av ett proffs som behandlar problem med muskler och leder. Men den kan också användas hemma då du bara vill slappna av och må bättre.

Det är ganska enkelt att mjukt rikta en massagepistol mot rygg och ben. Då den förs över fötterna kan det kännas som att hjärnan får en massage!

Om du inte har någon som kan massera

Nu kanske du tänker att det blir problem när det inte finns någon som kan massera åt dig. Någon måste ju hålla i den där pistolen. Det här är inga problem!

Om massagepistolen har ett handtag kan du sätta fast det bakom kudden i soffan. Alltså kudden som du sitter på. Nu är det bara att sätta foten till massagepistolen och få en skön massage!

För mer än stela muskler

Faktum är att massage kan göra mycket mer än lösa upp muskler som är stela. Massagen kan frigöra ämnen i kroppen som du till och med blir piggare av. Så använd inte massagepistol för sent på kvällen. Då kanske det blir svårt att somna i tid!


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N