Kategorier

 
     
Kommentarer
Spara artikel
 
   

Jämförelse på internet!

Under det senaste decenniet har det sociala nätet skapat nya möjligheter för kommunikation och har revolutionerat många aspekter av våra liv. Som en ny typ av sociala nätverk online har Microblogging, som Twitter och Sina Microblogging, utvecklats snabbt under de senaste åren. Det online sociala nätverket ger människor en plattform för allmän nätverk, tillgodoser datormedierad kommunikation och bygger om sociala kontakter. Strukturen och utvecklingen av sociala nätverk online har väckt forskarnas uppmärksamhet inom olika discipliner, inklusive sociologi, fysik och datateknologi.
Det är ett intressant fenomen.
Men storskalig och komplex struktur i sociala nätverk online ger många svårigheter i komplett topologisk analys. Framväxten av komplex nätverksforskning ger oss emellertid en effektiv metod för att studera sociala nätverkstopologi och informationsspridningsegenskaper. Framförallt, en uppsjö av diverse jämförelsesajter. Inte minst, de utan omsättningskrav.

När det gäller kartläggning och utvidgning av de faktiska jämförelsesajter på Internet har sociala nätverk på nätet brutit de spatiotemporala begränsningarna och minskat kommunikationskostnaderna. Inom fler genrer påvisas dessa. Inte minst vad gäller casinomarknaden. Flera marknadsförare har beskrivit utvecklingen som explosionsartad. Är det ett uttryck för möjligheter inom kommunikation?

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N