www.OffertOnline.se -> 


NTF HORSES


Ridskola
Välkommen till ridskolan på Engbergstorpet!

En trevlig liten ridskola för både stora och små. Har man en dröm om att lära sig rida och ta hand om hästar, eller om man vill vidarutveckla sin ridning så kanske min ridskola skulle passa dig :) Till mig är både nybörjare och vana ryttare varmt välkomna. Vid mig får man lära sig ta hand om hästar och lära sig om hästens skötsel. Här får man från grunden även lära sig hantera hästarna med hjälp av naturlig hästhantering för att lära känna hästarna både från marken och uppsuttet, för att bli och lita på varandra allt mer. En populär gren är Trickträning som dem flesta av mina elever vill prova på, kunna få hästen att stegra, buga, ligga sitta m.m. Vi rider och tränar hästarna på ridbanan både med sadel och utan för att träna upp balansen. Vi rider även ut på trevliga uteritter i både skog och mark. Och någon gång under sommaren så badar vi med hästarna, kanske prova på att dyka från hästens rygg och rida och simma tillsammans med dem. 

Pris 100kr lektion. 

Många barns stora dröm, att ha en egen häst! Drömmen kan nu bli till verklighet! Vi erbjuder barnen att få leva sin stora dröm!

På ridskolan finns det möjlighet att bli skötare på någon av våra ridskolehästar. Då är man här en dag extra i veckan utöver sin ordinarie ridlektion. På skötdagen tar man hand om sin sköthäst och hjälper till med stallsysslor så som mocka, fylla vatten, fodra m.m. Sedan tar man sin ridlektion för Jim. OBS endast ridskoleeleverna har möjlighet att bli skötare! För mer information prata med Jim i stallet. 

Skulle ni/era barn vilja börja rida då kontaktar du mig via hotmailen engbergtorpet@hotmail.com eller ring på 0761059410