VÄLKOMMEN TILL NOSTALGIBUTIKEN! Vi är många som fortfarande njuter bäst av en riktig vinylplatta på skivtallriken och ett stort skivfodral att hålla i och läsa på, ibland med alla texter publicerade. Lite knaster är inget som stör utan ger en skön känsla av att det är använt genom åren. Det är bara en bra vinylspelare som behövs!

NOSTALGIBUTIKEN FÖR DEN SOM GILLAR MUSIK PÅ VINYL!
NOSTALGIBUTIKEN FÖR DEN SOM GILLAR MUSIK PÅ VINYL!
Vi finns i nya fräscha lokaler på Vasagatan 3 i Borås.SÅ TAR DU DIG TILL OSS, vid annelundsmotet vid RV 40 tag av väg 41/27 på Söderleden. Tag första gatan till höger som är Vasagatan. Följ den upp i backen så finns vi i ett gult hus på vänster sida. Parkerar gör du längre upp i backen eller på  parkeringen under motorvägen.
Vi finns i nya fräscha lokaler på Vasagatan 3 i Borås.
SÅ TAR DU DIG TILL OSS, vid annelundsmotet vid RV 40 tag av väg 41/27 på Söderleden. Tag första gatan till höger som är Vasagatan. Följ den upp i backen så finns vi i ett gult hus på vänster sida. Parkerar gör du längre upp i backen eller på  parkeringen under motorvägen.
Här ses en del av vårt sortiment i de nya lokalerna.
Här ses en del av vårt sortiment i de nya lokalerna.

Välkommen till våra nya butikslokaler på Vasagatan 3 i Borås. Öppet tisdagar och torsdagar 14-18 samt lördagar 10-14.

Vi har musik i alla genrer. POP-ROCK-HÅRDROCK-BLUES-JAZZ-COUNTRY-REGGAE-SOUL-ROCKABILLY-HIPHOP-DANSBAND-OPERA/OPERETTER-DRAGSPEL-TALSKIVOR/HUMOR M.M.

VI ÄR OCKSÅ MED PÅ FECEBOOK UNDER NAMNET; ROBBE-D VINYL. Gå gärna in där och se vad som händer. Vid varje nyinköpt lägger vi ut bilder på det som köpts.

VÄLKOMMEN TILL EN STUNDS BLÄDDRANDE BLAND VÅRA VINYLER. VI KAN LOVA ATT ÄVEN DU HITTAR NÅGOT SOM PASSAR DIG OCH SOM TAR DIG TILLBAKS TILL VINYLENS GULDÅLDER, 50-90-TALET!

VI HAR INGET REGISTER ÖVER VAD VI HAR INNE JUST NU. Men du kan ställa frågor via vår Facebook sida ROBBE-D VINYL eller via e-posten, rplkonsult@outlook.com.

DET GÅR ÄVEN BRA ATT HANDLA PÅ NÄTET!

Skicka ett mail till; rplkonsult@outlook.com och skriv vad du är intresserad av. Vi gör en koll att den finns kvar och sänder ett mail i retur med totalpris inkl. frakt via SCHENKER. Du skickar sedan ett mail och godkänner priset tillsammans med ditt namn och hemadress. Betalar gör du enklast med SWISH.

Fraktkostnader för LP är 63 kr upp till 2 kilo.

Betalning görs sedan till vårt SEB-konto och skivan skickas inom tre dagar efter betalning.

OBS! Undanlagda skivor hålls bara i max 5 dagar!